EasyPOS - Microcom

Handler om din sikkerhed

EasyPROTECT følger med alle kasse-PC’er som har adgang til internettet

Dit POS kræver den bedste beskyttelse

Effektivt anti-virus

EasyPROTECT opererer med et af de førende anti-virus programmer. Dette er med til at altid og sikre jeres butik mod cyberkriminalitet, så I frit kan anvende jeres kasse-PC uden af sætte virksomhedens i fare.

Cloudbaseret

EasyPROTECT er en cloudbaseret løsning, som gør at I altid er fuldt opdateret. I får automatisk fremsendt rapporter, når EasyPROTECT finder trusler på jeres computer.​

Firewall

Sikkerhedspakken giver jer den ekstra beskyttende firewall, så I får den optimale beskyttelse, når I bruger internettet.

Anvend sikkert internettet og e-mailen med sikkerhedspakken

I dag anvender rigtig mange butikker deres kasse computer som både deres kasseterminal og arbejdscomputer. De handler online, går på netbank og tjekker private mails. Det er derfor essentielt at butikkerne har en sikker internetforbindelse, for at give den rette tryghed, når der færdes på internettet.

EasyPROTECT giver den sikkerhed med et af de førende antivirus programmer, anti-ransomware, e-mail beskyttelse samt hurtigere internet.

Der er desværre mange situationer, hvor vi udsætter vores computer skadelige virusser og malware, som vil stjæle vores private oplysninger. Det er alt fra store virksomheder som Maersk til mindre virksomheder, der bliver ramt. Maersk blev i 2017 inficeret, som kostede dem omkring 1,8 milliarder kroner. 

Ved bestilling af et nyt kassesystem vil EasyPROTECT være installeret og opsat ved levering. Hvis du ønsker, at forøge din sikkerhed på din nuværende kasse computer er dette også en mulighed. Kontakt os for yderligere spørgsmål. EasyPROTECT opdateres automatisk uden yderligere omkostninger. 

 

Opskriften på en sikker kasse-PC til din butik

Din e-mail er altid i sikre hænder ved EasyPROTECT. Vi beskytter din indbak mod trusler, som har uhensigtsmæssig formål med med jeres private oplysninger.

Med EasyPROTECT får du den ekstra beskyttende firewall, som er med til at give den optimale internet beskyttelse, når du anvender internettet. 

Med EasyPROTECT kan du anvende internettet uden at tænke over at nogle stjæler jeres oplysninger. Det giver jer komplet sikker færden på netbank og online handel.

EasyPROTECT’s antivirusprogram finder alle tidligere skadelige programmer og fjerner dem, som er en trussel overfor din computer. Fremadrettet vil den observere, at I ikke får downloadet andre skadelige programmer. 

Ransomware er en virus, som inficerer din computer, låser den, hvorefter den kræver en løsesum for at I kan få adgang til jeres computer igen. Hvis du nægter at betale løsesummen vi alt indhold på computeren slettet. Anti-ransomware forhindrer denne virus.

Anti-spam beskytter jeres computer imod et spam angreb. Et spam angreb kan være at I modtager en e-mail fra en kendt konto, når I åbner e-mailen tager virussen alle jeres kontaktpersoner og videresender spam-mailen fra jeres konto. Jeres kontaktpersoner modtager spam-mailen, hvor I står som afsender. Herefter forsætter cyklussen, og virussen spreder sig. 

Har du endnu ikke EasyPOS?

Alle vores kasse-PC’er kører med den højeste sikkerhed

Værd at vide om EasyPROTECT

Her skal der være noget SEO tekst

Noter:

Der vil nok komme lidt farve ændringer i designet jf. når logo’et (måske i rød) kommer på

Sidste ændringer:

– tilpas “hover” “fade” i bunden fra grå til hvid 

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender