Skal I udskifte jeres kasseapparater? Har I behov for et kasseapparat med scanner? Eller er du nystartet og kigger du på de mange løsningsmuligheder inden for løsninger? Med EasyPos, der er specialdesignet til non-food butikker, er du sikker på optimal styring af såvel indkøb, lager, svind, udvalg og debetkunder.

 

3-i-én løsning med scanner

EasyPos er et komplet POS system, EasyPos Salg giver jer komplette salgsfunktioner til jeres kasseapparat, EasyPosAdministration giver back-office og Business Intelligence, EasyPos Finans giver finansintegration og dagsopgørelser. Står I for at skulle investere i nye kasseapparater, så kontakt os uforpligtende og hør mere om de mange fordele med EasyPos på 66 15 46 00.

 

Kasseapparat – nem håndtering af salget

Når du overvejer den rigtige løsning inden for kasseapparater, mener vi, at det er særdeles vigtigt, at det er nemt og enkelt at håndtere selve salget.

 

Landets mest erfarne leverandør

Microcom har leveret løsninger til kasseapparater siden 1984. Vi er landets mest erfarne leverandør af IT-baserede løsninger til kasseapparater og betalingsterminaler. Vores løsninger står i dag som de mest gennemtestede og brugervenlige løsninger på markedet

Kontakt os uforpligtende for en demonstration af vores løsninger på 66 15 46 00.

 

Ring mig op

Ring mig op

Sender

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender