Er I på udkig efter den optimale kasseterminal? Skal I udskifte jeres stregkodescanner? Eller står I for at skulle åbne en helt ny butik og er i gang med at undersøge de mange muligheder, der findes i forhold til kasseterminal og/eller stregkodescanner?

EasyPos benyttes i mere en 500 danske butikker i detailbranchen. Med brugervenlighed som omdrejningspunktet sikrer EasyPos effektiv styring af alt fra lager, svind, indkøb, udvalg, debetkunder mv.

 

3-i-én løsning

EasyPos systemet er komplet: Med EasyPos Salg får I komplette og yderst brugervenlige salgsfunktioner til jeres kasseterminal, med EasyPos Administration får I et komplet modul til back-office og Business Intelligence, med EasyPos Finans får i finansintegration og dagsopgørelser.

Skal I indkøbe ny kasseterminal eller stregkodescanner så kontakt os uforpligtende og hør mere om de mange fordele med EasyPos, kontakt os på 66 15 46 00.

 

Kasseterminal med brugervenlighed

Håndteringen af selve salget er for os det essentielle. Derfor er vores løsninger til kasseterminal gennemtestet og nøje udviklet med brugervenlighed for øje. Brugervenligheden gennemsyrer lige fra stregkodescanner til søgemuligheder. Vores fokus på brugervenlighed optimerer bl.a. jeres muligheder for mersalg gennem:

  • Enkel salgsbetjening
  • Nem søgning på varer i alle afdelinger
  • Stregkodescanner – scanning uden indtastning
  • Hurtig indtastning af supplerende tekst på bon
  • Nem udstedelse af gavekort
  • SMS til kunderne
  • Loyalitetsprogram
  • Optimering af salg pr. besøgende

 

Landets mest erfarne leverandør

Microcom har leveret løsninger til kasseterminal siden 1984. Dermed er vi den mest erfarne leverandør af IT-løsninger til kasseterminaler på det danske marked. Vores løsninger til kasseterminaler benyttes i dag i over 500 danske detailbutikker og -kæder. Vores løsninger er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Derfor fremstår vores løsning i dag som en af de suverænt mest brugervenlige og gennemtestede IT-løsninger til kasseterminaler.

Kontakt os uforpligtende for en demonstration på 66 15 46 00.

 

Ring mig op

Ring mig op

Sender

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender