Microsoft logo

Kære Microcom-kunde.

Microsoft tilbyder frem til 29-juli-2016 at man gratis kan opgradere fra Windows 7 og Windows 8 til Windows 10.
EasyPOS er nu afprøvet og fungerer fint sammen med Windows 10. Du kan derfor godt opgradere din PC men skal være opmærksom på følgende:

1. Sørg for at du har en backup!
2. Ikke alt hardware er understøttet i Windows 10. Det gælder specielt ældre PC’er, visse touchskærme og printere med parallel interface
3. Selve opgraderingen kan tage flere timer og hvis du afbryder den midt i opgraderingen er resultatet ofte en PC der ikke mere kan bruges.
4. Efter opgraderingen skal printerne oftest sættes op på ny
5. Det kan ske at PC’en ikke kan komme på netværket efter opgradering
6. Står PC’en tændt over natten kan opgraderingen starte af sig selv

Hvis I ønsker at opgradere til Windows 10 anbefaler vi at I gør det uden for forretningens åbningstid og ikke op til en week-end.

Har I en gammel PC eller printere med parallel interface anbefaler vi, at I undlader at opgradere til Windows 10 og kontakter os for at få et godt tilbud på nyt hardware.

Har I brug for assistance ifbm. opgraderingen, hjælper vi gerne med at få systemet til at virke. Typisk tager det 20-30 minutter at tilrette EasyPOS (printere mm.) igen. Dog kan det tage længere tid. Hvis jeres netværk ikke virker, er det meget svært at hjælpe via telefonen, så her anbefaler vi at I først kontakter en lokal IT kyndig og når netværket virker, så ringer til os.

Vi gør opmærksom på at hjælp ifbm. Windows 10 opgraderingen er en betalbar ydelse der ikke er inkluderet i en evt. hotline aftale.

Med venlig hilsen

Niels Thomassen
MICROCOM ApS

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender