Microcom ApS og ScanPOS ApS har fusioneret og er blevet til Microcom A/S

Vi er glade og stolte over at kunne annoncere fusionen mellem to stærke virksomheder i POS (Point of Sale) branchen.

Hos POS virksomhederne Microcom ApS og ScanPOS ApS har vi netop taget de første skridt i forhold til en fremtidssikring ved at fusionere vores to selskaber per 1. juli 2020 under navnet Microcom A/S.

For selvom regnskabstallene ser fine ud hos begge parter, så vurderer ledelsen i begge selskaber, at vi fremover kan klare os endnu bedre, når vi som én samlet enhed ruster os til fremtiden.

Vi fusionerer fordi markedet vi opererer i er i konstant forandring. Sammen vil vi have en størrelse og en position, som gør det muligt at være på forkant med og præge den udvikling, der er i markedet i øjeblikket. Ved at samle vores ressourcer og kompetencer fra specialiserede medarbejdere, vil vi i samråd med vores kunder kunne tilbyde dem endnu bedre produkter og service.

Det er simpelt: Size matters. I stedet for at læne os tilbage, har vi valgt at træffe beslutningen nu, hvor vi ikke er tvunget til det, men faktisk har lyst og engagement til at fusionere vores to virksomheder.

Det er sjældent set at to sunde konkurrerende virksomheder fusionerer, og det, synes vi, er et virkeligt stærkt budskab.

Vi er væsentligt stærkere sammen end hver for sig. Nu har vi en rejse foran os, hvor vi sammen vil være en meget stærk aktør i branchen.

I øjeblikket leder det nye fælles selskab efter lokaler, så alle medarbejdere kan samles og synergien kan udnyttes.

Mvh Peter og Niels

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.