Online POS System

Vi udstyrer butikker med vores brugervenlige online POS kassesystem

Vi leverer dit online POS kassesystem, uanset hvilken branche du er hjemme i.

Hos Microcom har vi kompetencerne og erfaringen til at udstyre detailkæder og andre butikker med brugervenlige online POS systemer, som letter hverdagen.

Vi har gjort det til vores speciale at fjerne forhindringer ved point of sales, og Microcoms POS kassesystemer kan tilpasses dit behov og din butik. På den måde slipper du for at bekymre dig om gammeldags og statiske kassesystemer, der tager din tid uden at give dig noget til gengæld.

Et veludviklet POS kassesystem er din vej til mere præcision og smidighed i arbejdsdagen. Har du flere butikker i din kæde, og ønsker du at skalere op, kan vi tilbyde et komplet online POS system til samtlige af dine terminaler. 

Et online POS kassesystem giver ukomplicieret adgang til data

Når du benytter et online POS kassesystem, er du altid sikret ukompliceret adgang til dine data, da alle data ligger i skyen. Du kan således til enhver til og fra ethvert stud tilgå dine data og tjekke op på lagerbeholdningen og holde øje med udviklingen i din butik.

Du har samtidig også mulighed for at få detaljerede og professionelle rapporter og statistikker omkring dit salg gennem vores POS kassesystem. Brug rapporterne til at effektivisere, hvor det er muligt, og sæt ind med mersalg og optimering de helt rigtige steder. Jo dybere indblik du har i din forretning, jo mere har du ved at udvikle den.

Den markant forøgede fleksibilitet på gulvet vil også gøre en stor forskel på dine medarbejdere, som hurtigt kan lære at bruge systemet. Vi bestræber os på at gøre vores POS kassesystem så tilgængeligt og anvendeligt som overhovedet muligt, så dine medarbejdere får mere overskud til kundepleje. 

Forsyn dem med et intuitivt og driftssikkert POS kassesystem, så de kan bruge al deres energi på at gøre kunderne glade – din investering vil snart vise sig på bundlinjen. 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.