Pureday


Iværksætteren, der voksede fra økonomistyring i regneark

Lagerstyring og CRM var vigtige elementer, da Pureday sammensatte deres nye økonomisystem fra Uniconta. Præcis som i de skønheds- og hudplejeprodukter de selv forhandler, er ingredienserne nemlig afgørende. Pureday leverer økologiske produkter baseret på naturprodukter til butikker i hele Norden.

Økologiske produkter er populære, og det går godt i Pureday. Derfor var der brug for et nyt økonomisystem til at holde styr på det hele. ”Det var vigtigt at få en sammenhængende løsning, der koblede lagerstyring og CRM sammen med en effektiv indkøbsdel med kreditorbogholderi og debitorstyring, så vi for eksempel kunne håndtere rykkere,” forklarer Jette Jacobsen, der er ejer af Pureday.

 

 Åbenhed og bredde

Jette Jacobsen er tidligere regnskabschef og har arbejdet med blandt andet Navision og C5. For 6 år siden vendte hun hjem fra Sydafrika, hvor hun havde boet i en periode, og grundlagde Pureday, hvor hun de første år klarede sig med en række Excel-løsninger.

”Men efterhånden nåede vi en størrelse, der stillede større krav til overblik og administration end vi lige kunne klare med regneark. Jeg gik selv i gang med at afsøge markedet for økonomisystemer. Det viste sig, at Uniconta rummede den bredde, jeg ledte efter – og alligevel var til at komme i nærheden af økonomisk. Det var også vigtigt, at det er et åbent system, hvor vi nemt kan tilpasse vores løsning individuelt.”

Pureday

Åbent system giver bedre løsninger

Den individuelle tilpasning viser sig fx ved udarbejdelsen af de pluklister, som Puredays eksterne lagerhotel får hver dag, når de skal sende ordrer afsted. ”Med hjælp fra vores it-leverandør Microcom har vi lavet nogle tilpasninger, som betyder, at vi i Uniconta kan trække data til en CSV-fil, som lagerhotellet kan læse direkte i deres system. De kan så plukke, pakke og afsende dagens ordrer til hele Norden. Det er både effektivt og sikkert, og et meget godt eksempel på, at du kan få Uniconta til at tale sammen med næsten hvad som helst,” siger Jette Jacobsen. 

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender