Pureday

Iværksætteren, der voksede fra økonomistyring i regneark.

Lagerstyring og CRM var vigtige elementer, da Pureday sammensatte deres nye økonomisystem fra Uniconta. Præcis som i de skønheds- og hudplejeprodukter de selv forhandler, er ingredienserne nemlig afgørende. Pureday leverer økologiske produkter baseret på naturprodukter til butikker i hele Norden.

Økologiske produkter er populære, og det går godt i Pureday. Derfor var der brug for et nyt økonomisystem til at holde styr på det hele. ”Det var vigtigt at få en sammenhængende løsning, der koblede lagerstyring og CRM sammen med en effektiv indkøbsdel med kreditorbogholderi og debitorstyring, så vi for eksempel kunne håndtere rykkere,” forklarer Jette Jacobsen, der er ejer af Pureday.

Men efterhånden nåede vi en størrelse, der stillede større krav til overblik og administration end vi lige kunne klare med regneark. Jeg gik selv i gang med at afsøge markedet for økonomisystemer. Det viste sig, at Uniconta rummede den bredde, jeg ledte efter – og alligevel var til at komme i nærheden af økonomisk. Det var også vigtigt, at det er et åbent system, hvor vi nemt kan tilpasse vores løsning individuelt.

Pureday

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.