Version 16.71.2018.1006

Udvidelse: EasyPOS Kontor. Det er nu muligt at vælge, at programmet altid skal starte maksimeret. Stamoplysninger → Stamdata → General opsætning. Sæt flueben i Start maksimeret.

 

Rettelse. EasyPOS Kontor. Lager → Lagertilgang efter stregkoder. Når man søgte efter varer via F6 (søg vare), var det muligt, at man kunne sortere de viste varianter ved at trykke på titlen på kolonne, hvilket medførte et nedbrud i programmet. Dette er nu rettet, så det ikke længere er muligt.

 

Udvidelse: EasyPOS generelt. Databasen er udvidet med nogle indstillinger til opsætning af indløser til brug ved fuldførelse af webordre og trækning af penge fra kort.

 

Rettelse. EasyPOS Salg. WEBRetur. Når der tages varer retur, som er almindeligt salg og ikke websalg, kunne man ikke påføre flere ordrelinier til et salg. Gjorde man dette, forsvandt de returnerede varelinier.

 

Udvidelse: EasyPOS Kontor. Varekartotek. Når man søger efter varer (via F6), kan man vælge kun at se webvarer, og som noget nyt nu kun at se ”ikke webvarer”

 

Udvidelse: EasyPOS Kontor. Statusoversigt (liggende langsom udskrift). Er det valgt, at der skal udskrives Lokationer, og udskriften er liggende, bliver disse udskrevet ud for hver hovedvare nu.

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender