Christoffersen Guld Sølv Ure

Christoffersen Guld Sølv Ure
1 1 (2)

Christoffersen Guld Sølv Ure er en familieejet butikskæde med 4 butikker i landet. De sælger primært smykker og ure i deres butikker og på deres webshop.

For Brian og hans forretninger var det vigtig at blive digitaliseret. Med fire butikker lokaliseret i henholdsvis Esbjerg, Silkeborg og 2 i Odense er det en stor fordel, at alle medarbejder lynhurtigt kan se, hvilke varer der er på lager i de andre butikker.

Brian har haft Microcom’s EasyPOS system siden 2017. Han kan mærke, at medarbejderne og ham selv sparer meget tid på grund af systemet.

I 2017 lavede vi en aftale med Microcom om at få EasyPOS kassesystem i vores 4 Christoffersen Guld Sølv Ure butikker samt vores hjemmeside www.christoffersenguld.dk

Vi havde ledt i mange år og haft flere både store og små virksomheder inde, men vi kunne ikke finde det vi havde brug for, eller jo det kunne vi, men så kostede det en krig, og vi kom ikke til at kunne påvirke virksomheden på nogle parametre.

De var enten for store, ville ikke lytte til vores behov eller de kunne det hele. Men når det kom til stykket, kunne det ikke lade sig gøre, det vi gerne ville have lavet.

EasyPOS er et super produkt til penge, som alle kan være med på. Easypos gør det nemt for vores 4 Christoffersen Guld Sølv Ure butikker og snakke sammen, plus vores hjemmeside www.christoffersenguld.dk er fuld integreret.

Fra dag ét fungerede alt med opsætningen og oplæringen upåklageligt. Også alle de ideer vi havde, kunne Microcom godt se det ville forbedre deres system, og de vil stadig tage imod gode idéer, så systemet kan blive endnu bedre.

Vi fra Christoffersen Guld Sølv Ure og www.christoffersenguld.dk vil klart anbefale EasyPOS, Microcom og organisationen bag.

Brian Christoffersen medejer af Christoffersen Guld Sølv Ure

Ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.