EasyOnWEB – professionel løsning til webshop

Hvis I allerede benytter jer af vores EasyPOS kassesystem, vil vores EasyOnWEB være den perfekte løsning for dig, der også benytter, eller ønsker at benytte, en webshop. EasyOnWEB er udviklet af Microcom og Milkwood og er fuldt integreret til EasyPOS. Det er udviklet med henblik på at gøre det lettere for jer at administrere jeres webshop.

EasyOnWEB er baseret på verdens største open source platform til hjemmesider. Dette medfører, at din løsning konstant bliver holdt ved lige, samt sikrer dig de sidste nye opdateringer – disse sørger vi for at installere på jeres webshop løbende.

Den fulde pakke til webshop

Der er mange fordele ved at vælge EasyOnWEB som løsning. Det er udformet som en pakkeløsning, og på den måde kan vi bevare overblikket, og sikre jer at jeres e commerce side altid er opdateret. Derudover har du alt omkring din webshop samlet på et sted. Vi står for hosting, udarbejdelse af shoppen, tilretninger og integrationen til EasyPOS.

Layout og tema til jeres webshop

Vælg mellem tre professionelle temaer, som hver især inkluderer et hav af forskellige features. Hvert tema er tilegnet med de mest passende features og kan blive tilrettet jeres behov.

Se eksempler på de forskellige temaer her:

 
Enkelte features, som vises I disse demoer, er ikke med i standardpakken. Eksempelvis muligheden for flere sprog. Ønsker I et helt andet tema eller en shop designet fra bunden, kan dette tilkøbes.
 

I kan også vælge disse to temaer mod en merpris på 3.500 kr.

Mulighederne er mange. Microcom har erfaring med flere forskellige platforme inden for webshops, og uanset hvilken service eller hvilket produkt I forhandler, er vores EasyOnWEB en god løsning.

Læs også om vores:

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender