EasyOnWEB webshop – Den professionelle løsning

EasyOnWeb Webshop fra MicrocomFå en ny webshop fra Microcom. Hvis I allerede benytter jer af vores EasyPOS kasseløsning, vil vores EasyOnWEB være den perfekte løsning for dig, der også benytter, eller ønsker at benytte, en shop.

EasyOnWEB er udviklet af Microcom og Milkwood og er fuldt integreret til EasyPOS. Det er udviklet med henblik på at gøre det lettere for jer at administrere jeres webshop.

EasyOnWEB er baseret på verdens største open source platform til hjemmesider. Dette medfører, at din løsning konstant bliver holdt ved lige, samt sikrer dig de sidste nye opdateringer – disse sørger vi for at installere på shoppen løbende.

Den fulde webshop pakkeløsning

Den perfekte webshop til detailhandlenDer er mange fordele ved at vælge EasyOnWEB som løsning. Den er udformet som en pakkeløsning, og på den måde kan vi bevare overblikket, og sikre jer at jeres webshop altid er opdateret.

Derudover har du alt omkring din shop samlet på et sted. Vi står for hosting, udarbejdelse af shoppen, tilretninger og integration til EasyPOS.

Layout og temaer

Vælg mellem tre professionelle temaer, som hver især inkluderer et hav af forskellige features. Hvert tema er sat op med de mest passende features og kan blive tilrettet jeres behov.

Se eksempler på de forskellige temaer her:

 
Enkelte features, som vises I disse demoer, er ikke med i standardpakken. Eksempelvis muligheden for flere sprog. Ønsker I et helt andet tema eller en webshop designet fra bunden, kan dette tilkøbes.
 

I kan også vælge disse to temaer mod en merpris på 3.500 kr.

Mulighederne er mange. Microcom har erfaring med flere forskellige platforme inden for webshops, og uanset hvilken service eller hvilket produkt I forhandler, er vores EasyOnWEB en god løsning.

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender