Hvad er lagerstyring?

Hvad er lagerstyring?

Lagerstyring i en detailbutik er typisk en del af din POS løsning, men kan være et separat software system. Det anvendes til at administrere og spore mængden af varer og produkter, der er til rådighed i virksomheden. Det indeholder oplysninger om hver enkelt vare, og kan bl.a. indeholde beskrivelse, antal, pris, leverandør, lagerlokation, lagerdato og salgsdato. Derfor er det også kaldt et lagerstyringssystem i mange sammenhænge. Varelager system kan integreres med andre systemer såsom regnskab, salg og indkøb. Det vil sige, at når du bestiller varer hjem kan du anvende smarte import værktøjer, som trækker vareoplysninger fra leverandøren over i dit lagersystem. Når så varen bliver solgt i f.eks. dit kassesystem vil varen blive fjernet fra tilgængelige vare i din butik, men kan stadig spores. Til sidst, vil salget af varen blive registreret i dit regnskabssystem. Hvis systemerne ikke er integreret, ville man skulle foretage dette manuelt. Varelager system giver mulighed for at overvåge lagerbeholdningen i realtid, planlægge fremtidige indkøb og tage beslutninger baseret på aktuelle salgstrend og rapporter – så som hvad skal vi promovere bedre i næste udsalgsperiode eller hvilken vare sælger godt og skal til næste indkøb købes i et større sortiment. Et velfungerende varelager system kan reducere omkostninger, øge effektiviteten og forbedre kundeoplevelsen ved at sikre, at de ønskede varer er til rådighed på lager. 

Skrevet af Microcom A/S

Siden 1983 har vi leveret forretningsløsninger til detailhandel og e-handel. Vi er specialister i at levere kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som er skræddersyet til vore kunders behov.

Hvordan finder du nye kunder?

I denne e-bog gennemgår vi, hvordan du kan finde flere kunder til din butik. Vi har samlet 5 konkrete måder, hvor du kan få flere kunder til din butik. I bogen kan du blandt andet læse om:

E-bog, 5 måder at få flere kunder til din butik

Ønsker du at blive kontaktet?

Professionelt point of sales system

Få det bedste ud af din forretning med vores kassesystem.

Integrationer til dit kassesystem

Integrationer til webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.