Et moderne POS system, der er specielt lavet til guldsmede både til butik og online webshop

Skræddersy alle aspekter af dine salg med en software, som er designed til guldmede. 

Skab loyale kunder om de besøger din webshop eller fysisk i din butik.

Guldsmede møder deres kunder igennem større begivenheder – fødselsdage, vielser, barnedåber, dimissioner m.fl. Opfordre til loyalitet og styrk tilfredsheden hos dine kunder med en software, som har de redskaber, der skal til for at gøre ethvert køb mindeværdigt – både online og i dine butikker.

Sælg online med en intuitiv webshop løsning.

Udvid din forretning online med specielt udviklet e-handelssoftware, og synkroniser alle dine salgspoints både online og offline.

Kassesystem med special designet software til guldsmede.

Om du sælger dyre smykke brands eller billigere smykker, er det en nødvendigt at have et solidt lagervarestyring til at administrerer din forretning.

”Vi fik systemet installeret midt i september måned 2013. Selvfølgelig havde vi internt store startvanskeligheder når man skal lære et nyt system at kende, men vi fik den bedst tænkelige support på alle vores spørgsmål, som var rigtig mange. Selv op mod jul i en weekend, hvor vi havde udfordringer med kassen blev det løst hurtigt og problemløst. Vores status i januar, som vi havde været meget ængstelige overfor, forløb med stor succes, hurtigt og smertefrit, med stor opbakning fra Microcom. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Microcom omkring EasyPOS. ”

Anne Grethe, Ehlers

Tilbyd gode servicer, ikke kun gode produkter.

Tilbyd dine kunder alt fra salg, reparationer til indgraveringer. EasyPOS giver dig mulighed for at give den rette service til jeres kunder, hver dag.

Download vores brochure

Få et indblik i, hvorfor EasyPOS er specielt udviklet til tøjbranchen, og nogle af alle de muligheder et kassesystem med variantstyring giver.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.