POS

Professionelt detail point of sales system med utallige muligheder

Få det bedste frem i din forretning med et omnichannel detail kassesystem med avanceret webshop integration, loyalitet, økonomisystem og kundebonus modul. En kasseløsning som kan skaleres fra enkelt butik til større kæder. 

Cloudbaseret POS system

Hold styr på din lagerbeholdning med live synkroniserede data på tværs af salgskanaler, butikker og webshop. 

Sælg online med en intuitiv webshop løsning

Administrer, kontroller og organiser din lagerbeholdning på tværs af flere butikker og online webshops med et cloudbaseret POS system til tøj som er skræddersyet til nutidens detailbranche.

Vælg din branche

Papirer med grafer og tal og en lommeregner.

Driv din forretning med data

Få øje for salgstrends, og hvor din profit kommer fra med over 35 rapporter. Lynhurtig statistik til at understøtte dine beslutninger.

Vis dine kunder at det kan betale sig at være loyale

Fasthold nye og gamle kunder med unikke tilbud. Med et kundebonus modul, kan du give kunderne en god grund til at vælge dig, fremfor dine konkurrenter.

mobile

Hav en dybdegående forståelse af dine kunders behov

Få en direkte linje til dine kunder med dybdegående indsigter direkte fra kunden, og anvend den til at guide dig i din markedsføring.

Integration til økonomi- og regnskabs-systemer

Vores kassesystem er fuldt integreret med de mest populære økonomi- og regnskabssystemer. Så du har de nødvendige værktøjer til din drift, om du er en enkelt butik eller større international kæde.

Kvinde står bag kasseapparat i detailbutik

Kasseapparater med fokus på Skats nye retningslinjer

Skat har udstedt en række krav, som fra den 1. januar 2024 skal overholdes.

Vi tilbyder en løsning, der er opbygget i henhold til Skats retningslinjer, men derudover har vores kasseapparater en række smarte funktioner, herunder muligheden for at modtage og acceptere betaling fra mobile enheder samt kontaktløse betalinger.

Vil du vide mere om Skats nye retningslinjer? Klik nedenfor. 

Brug for den rette hardware?

Det rigtige hardware setup er vigtigt i din drift.

Undgå langsom hardware og nedetid med den optimal hardware for din butik eller kæde.

Integrationer

Vi arbejder tæt sammen med rigtig mange partnere som tilbyder unikke udvidelser, der er fuld integreret med EasyPOS. Giver jer utallige muligheder at udvikle jeres forretning på og opnå større potentielle. Integrationer til avanceret webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Hurtig og fleksibel finansiering

Nets finansiering fra 21.500 kr. op til 1.000.000 kr.

Går I og overvejer at investere i en ny kasse, en lækker webshop eller noget helt tredje?

Med finansiering fra Nets, kan I få adgang til de midler i har brug for, så I kan skabe vækst i jeres butik. I får hurtig adgang til midlerne og I kan tilbagebetale automatisk i et tempo, der passer jer.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker mere information om finansiering fra Nets.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hvorfor vælge et POS system?

Det er ingen hemmelighed, at detailbutikker i dag har brug for et velfungerende POS system (Point of Sale System). Og hvis du ønsker at få mest muligt ud af din virksomhed, er det en fornuftig idé at investere i et omnichannel POS system. Vælg et POS system som passer dine behov, så du får et nemt og hurtigt kassesystem, der kan håndtere lagerstyring, og effektivt integreret til økonomisystem og webshop.

Med vores omnichannel POS kan du nemt holde styr på dine kunders loyalitet samt økonomien i din virksomhed. Du kan effektivt skabe merværdi fra dine kunder ved at investere i et kundebelønningsmodul. Et Kundebonus modul giver dig mulighed for at skræddersy sms-kampagner og rabatter til dine kunder eller til større begivenheder såsom Black Friday, fødselsdage eller op til julesalget.

POS med indbygget lagersystem

Det er vigtigt for enhver virksomhed, at produkterne er tilgængelige for kunderne, og at lagerbeholdningen stemmer overens, så du ikke kommer til at sælge en varer, som allerede er blevet solgt i webshoppen eller i en af dine andre butikker. Det giver dig et bedre indblik i dit lager og du undgår at have over fyldte lager eller mangel på vigtige varer.

Med vores smart import værktøj er det muligt at nemt og hurtig trække nye varer over i dit salgssystem/pos system fra dine leverandørlister uden at det skal blive en større udfordring hver gang der modtages nye varer.

Leder efter et pålideligt lagerstyringssystem, der kan hjælpe dig med at administrere dit lager mere effektivt, eller om du blot har brug for en hurtig og nem måde at importere nye produkter på, så er vores løsning med live synkroniserede data et perfekt valg for enhver moderne virksomhed.

Kontakt derfor vores eksperter og få en snak om dit behov, så kan du snart begynde at strømline din lagerstyring!

Med vores omnichannel POS kan du nemt holde styr på dine kunders loyalitet samt økonomien i din virksomhed. Du kan effektivt/nemt skabe merværdi fra dine kunder ved at investere i et kundebelønningsmodul. Et Kundebonus modul giver dig mulighed for at skræddersy sms-kampagner og rabatter til dine kunder eller til større begivenheder såsom Black Friday, fødselsdage eller op til julesalget.

POS System med kundeloyalitetsprogram

Et POS-system med et integreret kundeloyalitetsprogram er et vigtigt værktøj for enhver virksomhed, der ønsker at fastholde både nye og eksisterende kunder.

Med et belønningsmodul kan du tilbyde dine kunder unikke fordele, der adskiller din virksomhed fra dine konkurrenter. Det er uanset om du vælger at tilbyde et pointbaseret loyalitetsprogram med fleksible indløsningssatser, sende engangstilbud til særlige begivenheder eller fødselsdage, kan et veldesignet loyalitetsprogram være med til at øge kundefastholdelsen.

Når du øger kundefastholdelsen og maksimerer den langsigtede værdi af hver enkelt kunde. Dette kan gøres ved at indarbejde belønninger som f.eks. rabatkoder via sms eller e-mail, du kan også skabe endnu flere muligheder for at engagere kunderne og belønne deres loyalitet. Så hvis du ønsker at holde dig på forkant i dagens konkurrencesituation, er det vigtigt at investere i et robust og brugervenligt POS system med alle de funktioner der er nødvendige til kundefastholdelse.

POS integrationer til regnskabssystemer

Integrering af dit salgssystem med dine regnskabs- og finanssystemer er et afgørende skridt for at drive en succesfuld virksomhed. Vores avancerede, fuldt integrerede POS-system understøtter alle de populæreste softwareløsninger på markedet, samt er vi samarbejdspartnere med Uniconta

Om du driver en enkelt butik eller en international detailkæde, giver vores integrerede løsninger dig de værktøjer, du har brug for til at styre din daglige drift på en effektiv og velfungerende måde. Så hvorfor skal du vente? Med vores avancerede POS system kan du være sikker på, at din forretning altid kører optimalt.

Fordele ved vores integrationer:

  • Spar tid på varer modtagelse og oprettelse af varer i webshoppen
  • Brug mindre tid på bogføring.
  • Undgå unødvendige arbejdsopgaver og øg den effektive tid.
  • Træk vejret med et lettelsens suk, når skattesæsonen kommer.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.