Professionelt detail POS system med utallige muligheder

Få det bedste frem i din forretning med et omnichannel detail kassesystem med avanceret webshop integration, loyalitet, økonomisystem og kundebonus modul. En kasseløsning som kan skaleres fra enkelt butik til større kæder. 

Cloudbaseret kassesystem

Hold styr på din lagerbeholdning med live synkroniserede data på tværs af salgskanaler, butikker og webshop. 

Sælg online med en intuitiv webshop løsning

Administrer, kontroller og organiser din lagerbeholdning på tværs af flere butikker og online webshops med et cloudbaseret kassesystem til tøj som er skræddersyet til nutidens detailbranche.

Vælg din branche

Driv din forretning med data

Få øje for salgstrends, og hvor din profit kommer fra med over 35 rapporter. Lynhurtig statistik til at understøtte dine beslutninger.

Vis dine kunder at det kan betale sig at være loyale

Fasthold nye og gamle kunder med unikke tilbud. Med et kundebonus modul, kan du give kunderne en god grund til at vælge dig, fremfor dine konkurrenter.

SMSmarkedsføring-kundeklub-black-friday

Hav en dybdegående forståelse af dine kunders behov

Få en direkte linje til dine kunder med dybdegående indsigter direkte fra kunden, og anvend den til at guide dig i din markedsføring.

Integration til økonomi- og regnskabs-systemer

Vores kassesystem er fuldt integreret med de mest populære økonomi- og regnskabssystemer. Så du har de nødvendige værktøjer til din drift, om du er en enkelt butik eller større international kæde.

Brug for den rette hardware?

Det rigtige hardware setup er vigtigt i din drift.

Undgå langsom hardware og nedetid med den optimal hardware for din butik eller kæde.

Integrationer

Vi arbejder tæt sammen med rigtig mange partnere som tilbyder unikke udvidelser, der er fuld integreret med EasyPOS. Giver jer utallige muligheder at udvikle jeres forretning på og opnå større potentielle. Integrationer til avanceret webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.