Et moderne kassesystem, som hjælper jer med at sælge online og offline

Håndter, importer, overfør og sælg dine varer hurtigere end nogensinde – alt sammen i en komplet kasseløsning. Systemet indeholder alle de funktioner, som er nødvendige til driften af en tøjbutik.

Cloudbaseret lagerstyrings software til tøjbutikker

Administrer, kontroller og organiser din lagerbeholdning på tværs af flere butikker og dine online webshops med et tøj kassesystem, som er skræddersyet til nutidens detailbranche.

Sælg online med en intuitiv webshop løsning

Udvid din forretning online med specielt udviklet e-handelssoftware, og synkroniser alle dine salgspoints både online og offline.

Papirer med grafer og tal og en lommeregner.

Driv din forretning med data

Få øje for salgstrends, og hvor din profit kommer fra med over 35 rapporter. Lynhurtig statistik til at understøtte dine beslutninger.

“Her skal der være en udtalelse fra en kunde”

Frederikke Frederiksen, Microcom

Download vores brochure

Få et indblik i, hvorfor EasyPOS er specielt udviklet til tøjbranchen, og nogle af alle de muligheder et kassesystem med variantstyring giver. Se mere ved at downloade vores brochure herunder, eller læs mere om et kassesystem til din butik.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.