Alle skal have muligheden for at

starte deres egen forretning

Vi brænder for at bringe liv i gader og stræder.

Målet har siden 1983 altid været at udvikle den fortrukne POS løsning, som er til for, at effektuere vores kunders hverdag, bedre indblik til at tage data-drevet beslutninger og sikre at vores kunder kan give den mest optimale kundeservice til deres kunder. Det mål arbejder vi stadig hårdt imod hver dag. 

Vi arbejder tæt sammen med vores brugere og de løsninger de ønsker, hvilket betyder, at vi har fået IT ned i øjenhøjde, og frem for alt simplificeret løsningerne uden at gå på kompromis med funktionalitet og smarte features. Det har gjort os til én af de førende kasseleverandører i Danmark. 

Vores værdier

Kundeorienterede

Vi fokuser på langtidsorienteret relationer med vores kunder, og står altid til rådighed for kunderne med vores produktviden. Succes for vores kunder, er succes for os. For os handler kundeorientering om altid at have kunderne i fokus, og altid gøre vores bedste for at hjælpe dem. Vi vil være kundernes foretrukne partner. Vi vil samarbejde.

Nytænkende og nysgerrige

Vi fokuserer på langsigtede resultater og kvalitet, og er nysgerrige af natur. Vi er innovative, når vi tror, at det vil gavne vores kunders behov. Vi tør gå forrest, og investere i vores produkter for at skabe en bedre løsning til vores kunder, og vigtigst alt, holde dem forrest.

Den fortrukne arbejdsplads

Vi stræber efter at være den fortrukne arbejdsplads. For os er en god arbejdsplads et sted hvor man kan være sig selv, hvor man kan blive udfordret, hvor der er tillid og ansvar, og hvor der er en rig vidensdeling. Vi vil kollektivt og individuelt være endnu bedre til vores arbejde. 

Troværdige

Vi ser vores medarbejdere til at have en god hensigt og vise ansvarlighed. Vi handler med integritet, ærlighed og viser respekt over for vores kollegaer, partnere og kunder. Vi vil leve op til vores løfter og aftaler.

Karrierer

Bliv en del af teamet, og kom med på rejsen hos Danmarks førende POS leverandør.

Find vores kunder

Danmark

Grønland

Norge

Svergie

Tyskland

England

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.