Om Microcom

Siden 1983 har vi leveret forretningsløsninger til detailhandel og e-handel. Vi er specialister i at levere kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som er skræddersyet til vore kunders behov.

Vores ambition er at være markedet bedste og fortrukne leverandør af POS løsninger. Vi går meget op i god service og langsigtede relationer, derfor er vi stolte over at have mere end 2000+ aktive kasseløsninger i Danmark.

2021
Microcom ApS omdannes til et aktieselskab
Microcom bliver til A/S for at give et stærkt signal til vores kunder og samarbejdspartnere, at vi står mere solidt finansielt og robust som organisation.
2021
2020
Fusionering med ScanPOS ApS
Konsolidering med ScanPOS ApS for at styrke vores position på markedet, samt samle nogle af Danmarks bedste POS-specialister under samme tag og videregive den maksimale ydelse til vores kunder.
2020
2019
Lancering af ny POS-løsning
Lancering af Microcom's nyeste POS-løsning med moderne design og optimeret back-end.
2019
2017/18
Udvikling & integration af RFID
Udvidelse af vores produktsortiment. Første kunde implementeret med RFID.
2017/18
2013
Microcom oplever en større efterspørgsel på mere transparente IT-løsninger
Microcom udvider deres produktsortiment med integrationer til større ERP-systemer, webshop-løsninger og økonomi- og regnskabssystemer. For at styrke deres kunders position og imødekomme efterspørgslen på mere transparente IT-løsninger.
2013
2012
Microcom investerer kraftigt i et større IT-løft
Implementering af større, intern support system, som sikrer bedre retningslinjer til at assistere vores kunder. Helt nyt datacenter implementeres.
2012
2011
Fra familieejet til professionel bestyrelse
Kunden bliver sat i fokus, og Microcom’s rejse fra et familieejet firma bliver omlagt til en robust organisation med professionel bestyrelse.
2011
2010
Microcom bliver opkøbt af aktuelle ejere
De nuværende ejere opkøber Microcom fra grundlæggerne og begynder med at effektivisere firmaet.
2010
1983
Microcom grundlægges
Microcom bliver etableret som en uafhængig softwareudvikler, som en af de første firmaer i Danmark til at sælge Point of sales løsninger til fashion branchen.
1983

Vores værdier

Kundeorienterede

Vi fokuser på langtidsorienteret relationer med vores kunder, og står altid til rådighed for kunderne med vores produktviden. Succes for vores kunder, er succes for os. For os handler kundeorientering om altid at have kunderne i fokus, og altid gøre vores bedste for at hjælpe dem. Vi vil være kundernes foretrukne partner. Vi vil samarbejde.

Nytænkende og nysgerrige

Vi fokuserer på langsigtede resultater og kvalitet, og er nysgerrige af natur. Vi er innovative, når vi tror, at det vil gavne vores kunders behov. Vi tør gå forrest, og investere i vores produkter for at skabe en bedre løsning til vores kunder, og vigtigst alt, holde dem forrest.

Den fortrukne arbejdsplads

Vi stræber efter at være den fortrukne arbejdsplads. For os er en god arbejdsplads et sted hvor man kan være sig selv, hvor man kan blive udfordret, hvor der er tillid og ansvar, og hvor der er en rig vidensdeling. Vi vil kollektivt og individuelt være endnu bedre til vores arbejde. 

Troværdige

Vi ser vores medarbejdere til at have en god hensigt og vise ansvarlighed. Vi handler med integritet, ærlighed og viser respekt over for vores kollegaer, partnere og kunder. Vi vil leve op til vores løfter og aftaler.

Karrierer

Bliv en del af teamet, og kom med på rejsen hos Danmarks førende POS leverandør.

Find vores kunder

Danmark

Grønland

Norge

Sverige

Tyskland

England

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.