Microcom driftsstatus

Vi opdatere denne side, hvis vi oplever driftsproblemer på nogle af vores produkter

Status
Vi oplever lige nu driftsforstyrrelser hos få EasyPOS brugere

 • Vi oplever lige nu driftsforstyrrelser hos få EasyPOS brugere. Vi arbejder på højtryk på at få løst problemet. Hold øje med denne side for at blive opdateret, når problemet er løst.

Status
Vi oplever lige nu problemer med EasyPOS.

 • Vi arbejder på højtryk på at få løst problemet. Hold øje med denne side for at blive opdateret, når problemet er løst

Status
Driftsforstyrrelser hos få ScanPOS brugere

 • Vi oplever lige nu driftsforstyrrelser hos få ScanPOS brugere. Vi arbejder på højtryk på at få løst problemet. Hold øje med denne side for at blive opdateret, når problemet er løst.

Status
Problemer med ScanPOS

 • Vi oplever lige nu problemer med ScanPOS. Vi arbejder på højtryk på at få løst problemet. Hold øje med denne side for at blive opdateret, når ScanPOS kører problemfrit igen

Status
Nets oplever problemer.

 • Nets oplever lige nu problemer, dette går desværre ud over dig, hvis din terminal er forbundet til Nets. De er gjort opmærksomme på problemet, og de arbejder på højtryk for at løse det. Hold øje med denne side eller Nets egen driftsstatus for at blive opdateret, når din betalingsterminal kører problemfrit igen.

Status
Verifone oplever problemer.

 • Verifone oplever lige nu problemer, dette går desværre ud over dig, hvis din terminal er fra Verifone. De er gjort opmærksomme på problemet, og de arbejder på højtryk for at løse det. Hold øje med denne side eller Verifone's egen driftsstatus for at blive opdateret, når din betalingsterminal kører problemfrit igen.

Status
Mobilepay oplever problemer

 • Mobilepay oplever lige nu problemer, dette går desværre ud over dig, når du forsøger at tage betaling gennem Mobilepay. De er gjort opmærksomme på problemet, og de arbejder på højtryk for at løse det. Hold øje med denne side eller Mobilepay's egen driftsstatus for at blive opdateret, når Mobilepay kører problemfrit igen.

Status
Flatpay oplever problemer

 • Flatpay oplever lige nu problemer, dette går desværre ud over dig, hvis din terminal er fra Flatpay. De er gjort opmærksomme på problemet, og de arbejder på højtryk for at løse det. Hold øje med denne side for at blive opdateret, når din betalingsterminal kører problemfrit igen.

Status

Status
Ingen driftsforstyrrelser

 • Vi oplever lige nu ingen driftsforstyrrelser med EasyPOS. Oplever du udfordringer med dit kassesystem? Så bedes du ringe ind til vores support på +45 66 15 46 00.

Status
Ingen driftsforstyrrelser

 • Vi oplever lige nu ingen driftsforstyrrelser med ScanPOS. Oplever du udfordringer med ScanPOS? Så bedes du ringe ind til vores support på +45 66 15 46 00

Status
Ingen driftsforstyrrelser med
betalingsterminaler

 • Vi oplever lige nu ingen driftsforstyrrelser med vores betalingsterminaler. Oplever du udfordringer med din betalingsterminal? Så bedes du ringe ind til vores support på +45 66 15 46 00.

Status

Driftsstatus

Download EasyPOS Offlinekasse

Driftsstatus

EasyPOS Driftsstatus

ScanPOS Driftsstatus

Betaling Driftsstatus

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.