Komplet detail økonomisystem til din butik

Undgå smertefulde dage på kontoret med et økonomisystem som er integreret med din point of sale software.

Få opsat dit POS system med et moderne økonomisystem

Uniconta er et komplet økonomisystem, der giver de værktøjer som er nødvendige, om du er en enkelt butik eller international kæde

Brug for at prøve kræfter med Uniconta?

Prøv Uniconta gratis i 30 dage – helt uden forpligtelser.

Du kan prøve Uniconta med dine egne data fra dit nuværende regnskabsprogram eller helt fra bunden. Begge dele er gratis i 30 dage.

Nem konvertering fra dit nuværende økonomisystem

Anvender du i dag Microsoft Dynamics C5 eller e-conomic er der udviklet et konverteringsværktøj, så du uden problemer kan konvertere alt data fra dit gamle regnskabsprogram til Uniconta.

Hvordan har Køge Boglade oplevet skiftet fra system C5 til Uniconta?

Det er jo aldrig nemt at skifte system, hvis man er blevet godt bekendt med det gamle system. Jeg var også noget skeptisk i starten, men jeg må tilstå, at jo mere jeg arbejder i Uniconta, jo mere glad og tilfreds bliver jeg med systemskiftet.

Uniconta er et nemt og let tilgængeligt system. Det er selvfølgelig opbygget lidt som C5, men meget bedre. Det har flere funktioner, som jeg efter brugen er blevet særdeles tilfreds med . Ind i mellem tænker jeg, ”det var da genialt – og en hjælp i den daglige bogførsel”.

Vi har absolut ikke fortrudt skiftet!

De skal nævnes, at jeg har haft meget stor hjælp af Microcom/ Peter. Han har givet et ekstra sikkerhed for, at det ikke kunne gå helt galt. Der var support og hjælp at hente – så tak for det.

Lone – Køge Boglade

Uniconta giver de bedste muligheder for at styre økonomien og udvikle din forretning

Tag en snak om Uniconta

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.