Hvad er Zalando

Hvad er Zalando

Zalando er en e-handelsplatform, der sælger tøj, sko og accessories til både mænd, kvinder og børn. Platformen fungerer som en online markedsplads for forskellige tøjmærker og har en række forskellige funktioner som for eksempel personlige anbefalinger. Zalando kan integreres med et kassesystem, så detailvirksomheder kan sælge deres produkter på Zalando og håndtere ordrer og betalinger fra deres kassesystem. Dette giver detailvirksomheder mulighed for at udvide deres kundebase og nå ud til flere potentielle kunder uden at skulle oprette deres egen e-handelsplatform. 

Skrevet af Microcom A/S

Siden 1983 har vi leveret forretningsløsninger til detailhandel og e-handel. Vi er specialister i at levere kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som er skræddersyet til vore kunders behov.

Hvordan finder du nye kunder?

I denne e-bog gennemgår vi, hvordan du kan finde flere kunder til din butik. Vi har samlet 5 konkrete måder, hvor du kan få flere kunder til din butik. I bogen kan du blandt andet læse om:

E-bog, 5 måder at få flere kunder til din butik

Ønsker du at blive kontaktet?

Professionelt point of sales system

Få det bedste ud af din forretning med vores kassesystem.

Integrationer til dit kassesystem

Integrationer til webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.