POS hardware til din butik

Det rigtige hardware setup er vigtigt i din drift. Undgå langsom hardware og nedetid med den optimal hardware til din butik eller kæde.

Kvinde står bag kasseapparat i detailbutik

Hardware starter-kit

Står du til at skulle åbne din første butik eller udvide din kæde, så har vi alt det hardware, du skal bruge for at have et moderne setup til din butik.

Brug for en POS-løsning som kan sælge online?

Udvid din forretning online med specielt udviklet e-handelssoftware, og synkroniser alle dine salgspoints både online og offline.

Tilbehør til dit kasseapparat

Det er vigtigt at have det rette hardware, når du skal drive din butik eller webshop. Det kan hjælpe dig i din hverdag samt effektivisere dine salg. Microcom’s IT konsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte den løsning som passer dine behov, om du er nystartet eller har brug for en opdatering. Her kan du se noget af det hardware udstyr som ofte bliver brugt med dit kasseapparat. Hvis du efterspørg andet hardware er du velkommen til at kontakte os.

Verifone P400

Få en EMV-kompatibel, kontaktløs med Apple Pay og MobilePay betalingsterminal. Den modtager alle de nødvendige kort. 

Labelprinter

Få en labelprinter som kan printe produkt labels i forskellige størrelser inklusiv smykkelabels. Det gør det nemmere for dine kunder at se prisen på dine varer, samt har du mulighed for at scanne stregkoden og nemt betjene dine kunder. 

Pengeskuffe

Pengeskuffen kan tilkobles til vores supporteret printere, og åbner automatisk ved et salg. En god løsning, hvis du gerne vil tage imod kontanter. 

Håndholdt USB stregkodescanner

USB scanner med nem opsætning til din kasse og holdbar til høj-volume detail. Dit kasseapparat kan anvendes uden en stregkodescanner, men den giver en bedre og hurtigere betjening til dine kunder.

Bonprinter

En bonprinter skriver automatisk en kvittering ud ved et salg med en oversigt over de købte varer. 

QR-kode til Mobilepay

Ikke alle betalingsterminaler tager imod Mobilepay. Du kan ved hjælp af en QR-kode modtage betaling via Mobilepay.

Har du nogle forespørgsler?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for at snakke med en ekspert. 

FAQ

Hvilke hardware set-up du vælger at gå med, er helt op til dig selv, da det skal afspejle den oplevelse, som du synes din butik skal kunne give. Basalt, kommer du nok til at skulle bruge en bonprinter, pengeskuffe, en stregkodescanner, en betalingsterminal og en computer.

Du skal vælge et kasseapparat og det hardware, som du har brug for inde for din branche, om du sælger tøj, smykker, bøger eller har en kiosk. Før du skaffer dig et kasseapparat bør du overveje, hvordan du bedst muligt imødekomme dine kunder. Du bør stille dig nogle spørgsmål såsom: Har du brug for lagerstyring, integration til et økonomisystem eller vil gerne sælge online på en webshop.

Der eksisterer hardware som er bedre setup til at drive en butik. Alt hardware Microcom sælger bliver leveret med garanti samt support. Ikke alt hardware er ideelt til at drive en butik, og hvis du er i tvivl om dit tidligere eller brugte setup passer, så kontakt en af vores konsulenter, og de vil kunne give dig den rette vejledning.

Ja! Mange gange er det ideelt at samme sætte forskellige brands, da forskellige hardware producenter specialisere sig inde for et bestemt produkt. 

Altid! Microcom tekniske supporter er altid klare til at rådgive dog, hvis du har spørgsmål til hardware. 

Det er ikke en nødvendighed at have en touchskærm til din POS løsning. Det gør bare at systemet bliver lidt mere intuitivt at arbejde med, hvilket har sine fordele, når man ansætter nye ansatte. Men du kan sagtens godt bruge en mus og tastatur. 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.