Karrierer

Job beskrivelse:

Placering:

Skanderborg, Danmark

Dato opslået:

01-03-2023

Microcom er i rivende udvikling, og vi søger derfor løbende nye og dygtige medarbejdere.

Hos Microcom vil du blive en del af en ung og professionel virksomhed, hvor omgangstonen er uformel, og respekten for kolleger og kunder er i højsædet. Vi har en stærk virksomhedskultur, der afspejler vores status som en virksomhed med både vækst og succes.

Vi arbejder projektorienteret i en meget flad organisation, hvor vejen fra idé til realisering er kort. Vores indstilling er, at medarbejdernes initiativ, indstilling og fleksibilitet er hjørnestenen i vores fortsatte vækst og udvikling.

Vi søger mennesker med en professionel indstilling og gode analytiske evner. Du kan dokumentere gode resultater fra dit uddannelsesforløb og fra din karriere, hvis du allerede har erfaring. Du skal være en holdspiller, da vores virksomhed indeholder en blanding af medarbejdere med forskellige forretningsmæssige og tekniske kompetencer. Nøglen til vores succes ligger i at få den kombination til at lykkes i praksis.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Den skal være skrevet på dansk, og den skal indeholde følgende:

  • En kort beskrivelse af dit uddannelsesforløb og erfaring samt en begrundelse for, hvorfor du er interesseret i at arbejde hos Microcom
  • Dit CV
  • Dokumentation af dine eksamensresultater fra hele dit studieforløb
  • Andet materiale, som du mener er relevant, f.eks. anbefalinger

Jobansøgninger skal sendes via e-mail til job@microcom.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.