Karrierer i Microcom

Ønsker du at være en del af et ambisiøst og kompetent team?

Vi har på nuværende tidspunkt ingen ledige stillinger. Selvom vi ikke har nogle konkrete stillingsopslag slået op på nuværende tidspunkt, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Microcom er i rivende udvikling, og vi søger derfor løbende nye og dygtige medarbejdere.

Hos Microcom vil du blive en del af en ung og professionel virksomhed, hvor omgangstonen er uformel, og respekten for kolleger og kunder er i højsædet. Vi har en stærk virksomhedskultur, der afspejler vores status som en virksomhed med både vækst og succes.

Vi arbejder projektorienteret i en meget flad organisation, hvor vejen fra idé til realisering er kort. Vores indstilling er, at medarbejdernes initiativ, indstilling og fleksibilitet er hjørnestenen i vores fortsatte vækst og udvikling.

Du passer godt ind hos os hvis du har en professionel indstilling og gode analytiske evner. Du skal være en holdspiller, da vores virksomhed indeholder en blanding af medarbejdere med forskellige forretningsmæssige og tekniske kompetencer. Nøglen til vores succes ligger i at få den kombination til at lykkes i praksis.

Hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning skal den være skrevet på dansk og indeholde følgende for at blive taget i betragtning:

  • En kort beskrivelse af dit uddannelsesforløb og erfaring samt en begrundelse for, hvorfor du er interesseret i at arbejde hos Microcom
  • Dit CV
  • Dokumentation af dine eksamensresultater fra hele dit studieforløb (hvis relevant for den stilling du søger)
  • Andet materiale, som du mener er relevant, f.eks. anbefalinger

Jobansøgninger skal sendes via e-mail til job@microcom.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.