Kasseløsning

Få et smart og moderne kassesystem til din butik

Leder du efter et kassesystem, der får flere forretningssystemer og enheder til at snakke sammen, så er du landet det rigtige sted. Hos Microcom finder du et af markedets bedste kassesystemer til butikker indenfor specifikke brancher i detailhandlen.

Vælg din branche herunder

Vi har over 30 års erfaring med at levere komplette kassesystemer til store og mindre butikker indenfor sko-, tøj- og guldsmedebranchen. Ligegyldigt hvilke varer du sælger, vil vores kassesystem gøre hverdagen som forretningsdrivende lettere.

Det får du med et kassesystem fra Microcom

  • Live-opdatering på lagerstatus
  • Synkronisering af varelager med fysisk butik samt webshop
  • Overskuelig lagersporing
  • Integration af økonomi- og regnskabsprogrammer
  • Administrering af kundetilbud og rabatkoder
  • Oprettelse af loyalitetsprogrammer
  • Automatisering af marketingkampagner
  • Grundig oplæring i kassesystemets anvendelse

Vores kassesystem snakker sammen med din online webshop, som betyder at du kan administrere hele din forretning fra ét sted, og at din lager beholdning i din fysiske butik altid matcher din lagerbeholdning i din webshop.

Hvorfor vælge vores kassesystem til jeres butik?

Vi leverer altid et kassesystem, der virker, og som er brugervenligt for alle medarbejdere, uanset forretningens størrelse. Derfor er du også sikker på, at du med et kassesystem fra os opnår lige præcis de fordele, som er relevante for dig og din forretning med mulighed for at bygge mere på senere.

Selve opsætningen af det nye kassesystem, står vi naturligvis for. Vi installerer programmet på nye skærme, men vi kan også genbruge de enheder, der allerede er i forretningen.Vi har over 30 års erfaring med at levere komplette kassesystemer til store og mindre butikker indenfor sko-, tøj- og guldsmedebranchen. Ligegyldigt hvilke varer du sælger, vil vores kassesystem gøre hverdagen som forretningsdrivende lettere.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.