Betalingsterminal

Sikker, hurtig og simpel betalingsterminal

Vores betalingsterminal gør betalingsprocessen i detailbutikkerne nem, simpel og hurtig både for jeres virksomhed men også kunden. Hos Microcom lægger vi nemlig stor vægt på at levere en moderne dankortterminal.

Vi tilbyder en betalingsterminal, der kan integreres som en del af vores Online POS system kaldet EasyPOS. EasyPOS er udviklet med øje for ekspedienterne i forhold til brugervenlighed, som giver dem mulighed for at give kunderne en god oplevelse.

Som medarbejder i detailbutikker skal man have fokus på at styre indkøb, lager, debet kunder, svind, sortiment, samt holde øje med konkurrenterne og kontakt forsøge at generere større indtægter gennem et forøget salg. Alt dette går hånd i hånd med mere administrativt arbejde. 

En funktionel betalingsterminal kan spille en afgørende rolle i forhold til at man som ekspedient får mulighed for at yde ekstra god service. En dankortterminal, kan løse og forebygge flere forskellige problematikker, man kan støde på som ekspedient.

Kvinde står bag kasseapparat i detailbutik

Betalingsterminal der passer til jeres behov​

EasyPOS er vores betalingssystem, som er let at integrere når I overvejer en dankortterminal. EasyPOS, er et særdeles velegnet POS system med særligt fokus på non-food butikker. Systemet EasyPOS er den røde tråd når det gælder salg og lagerstyring.

EasyPOS fordele: 

  • Kontrol og omkostninger – og mindre svind
  • Forbedring af forretningsprocesser, gennem ekspedient statistikker mm. 
  • Optimeret vareflow
  • Lynhurtige statistikker til understøtte af beslutninger – også grafisk
  • Lagersporing ned til tre dimensioner
  • Forbedret kundeservice

Dankort terminal med integreret betalingssystem

Hvis I vil vide mere om vores betalingsterminaler, så kontakt os i dag på telefon. Vi står klar til at vejlede jer i at vælge den bedste mulige løsning, når det gælder dankortterminaler. 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.