Kasseterminal

En kasseterminal der kan det, din forretning kræver

Vi har sørget for at udvikle et avanceret kassesystem, der er i stand til at gøre din daglige gang som erhvervsdrivende lettere. Vores brugervenlige kasseterminal er cloud-baseret, og så er det særligt udviklet til at holde styr på dit varelager, indkøb, salg og kunderelationer. Det hele lagres sikkert i skyen, så du altid kan tilgå dine forretningsdata samt beskytte dig bedre mod ransomware. Derudover er det kompatibelt med forskellige regnskabs- og økonomisystemer samt betalingsløsninger.

Tag imod betalingskort og MobilePay

Med en kasseterminal fra Microcom får du mulighed for at integrere forskellige betalingsløsninger. Vi opsætter en trådløs betalingsterminal til systemet, så du kan tage imod betalingskort. Derudover kan der integreres MobilePay som betalingsløsning, både i fysiske butikker og online webshops.

Kasseterminal med touch-interface

Vores kasseterminal kommer med en simpel og brugervenlig touch interface-skærm, som vi sætter op for dig i butikken. Hvis du allerede har den nødvendige hardware i din forretning, installerer vi blot softwaren der. Er du nysgerrig på at se, hvordan det fungerer i praksis, er du mere en velkommen til at booke en demo hos en af vores dygtige konsulenter.

Godkendt af SKAT
Kasseterminalen lever op til alle SKATs lovkrav for kasseterminaler. Der er nogle lovmæssige retningslinjer fra SKAT om specifikke krav vedrørende kvitteringer og salg, hvilken information som skal være tilgængelig på kvitteringen og på en faktura. Alle kasseterminaler gemmer samtlige salgstransaktionerne med mulighed for at få det integreret og sendt direkte videre til dit regnskab- og økonomisystem.

 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.