Digitalt salgsregistreringssystem

Få et digitalt salgsregistreringssystem

Fra den 1. januar 2024 skulle alle caféer, restauranter, kiosker og dagligvarebutikker have et digitalt salgsregistreringssystem. Microcom kan hjælpe din virksomhed med dette nye krav. Vi tilbyder en række forskellige kasseløsninger, der passer til din virksomheds behov.

Vi holder dig i hånden hele vejen til en mere digital salgsregistrering

Vores erfarne team vil samarbejde med dig for at finde den bedste løsning for jeres virksomhed, og vi vil tilbyde uddannelse og support for at sikre, at du er i stand til at bruge systemet effektivt.

Med vores hjælp kan du være sikker på, at du lever op til de nye krav, og at du kan fortsætte med at drive din virksomhed problemfrit. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores løsninger til digitale salgsregistreringssystemer.

Kvinde står bag kasseapparat i detailbutik

Digital salgsregistrering bliver fremtiden

De nye regler for registrering af digitalt salg vil bidrage til at reducere hvidvaskning af penge og forbedre kundeoplevelsen. Ved bedre at kunne håndtere digitale betalinger vil virksomhederne kunne give kunderne en mere problemfri og bekvem oplevelse.

Desuden vil de nye regler også hjælpe virksomhederne med at spore og administrere deres salg bedre. Dette vil føre til øget effektivitet og generelt lavere omkostninger. I sidste ende er digital salgsregistrering fremtiden, og det er noget, som alle virksomheder bør være forberedt på.

Hvad er formålet med digital salgsregistrering?

Udvalgte kunder som allerede benytter digital salgsregistrering

Vi tilbyder et digitalt salgsregistreringssystem

Microcom har længe været førende inden for udvikling af innovative POS-løsninger, og vores digitale kasseapparater er ingen undtagelse. Vores kasseapparater tilbyder en række smarte funktioner, herunder muligheden for at modtage og acceptere betaling fra mobile enheder samt kontaktløse betalinger.

Desuden er vores kasseapparater designet til nem integration med populære regnskabsprogrammer – og vigtigst af alt, så imødekommer økonomisystemerne de nye krav, som skat efterspørg. Som følge heraf er Microcom’s digitale kasseapparater det perfekte valg for enhver virksomhed, der leder efter en pålidelig og funktionsrig POS-løsning.

Book gratis rådgivning om digital salgsregistrering

Kontakt os i dag for at få mere at vide.

Hvis du er på jagt efter et nyt digitalt salgsregistreringssystem, så lad Microcom hjælpe dig. Vi har et team af eksperter, som kan give dig den nødvendige rådgivning, når du skal vælge det rigtige system til din virksomhed.

Vi vil samarbejde med dig for at forstå dine specifikke behov og krav og derefter anbefale et system, der matcher din virksomhed perfekt. Herudover står vi også til rådighed med løbende support og træning således, at du kan være sikker på, at du får det optimale ud af dit nye system.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.