Kontur Løgstør

KONTUR LØGSTØR
1 1 (3)

Kontur i Løgstør er en boghandel i forretningskæden Kontur. Det er en hyggelig lokal boghandel, men det er også den lokale kontorforsyning, legetøjsbutik, posthus og mere til. De bruger vores ScanPOS kassesystem, hvor de blandt andet er blevet glade for vores smarte bogimport løsning, du kan læse om deres oplevelse med ScanPOS nedenfor.

Den nye faktura import sparer mig for den tid, det tager at oprette bøgerne manuelt. Så jeg sparer måske 15-30 minutter på mindre bogbestillinger. Ved større ordrer sparer jeg måske 30-45 min, og det minimerer chancen for manuelle fejl. Det kører super fint, og jeg har stort set ikke oplevet en eneste fejl, og så kan jeg med ro i maven sætte nye medarbejdere til at varemodtage bøger fra dag 1. Det sparer mig også for at manuelt skulle rette lager på returbøger, da kreditnotaer også køres automatisk. Det gør hele ombytningsprocessen en del nemmere.

Jeg er rigtig glad for investeringen, og hvis jeg kan spare 15 min på lønbudgettet om dagen, så er denne investering hurtigt tjent ind igen, og medarbejderne kan fokusere på at betjene kunderne og få nogle penge i kassen i stedet.

Jeg tænker ikke rigtig over bogbestillingen mere, da det kun tager den tid, det tager at sætte prisetiketterne på bøgerne.

Jesper Vad direktør hos Kontur Løgstør

Ønsker du at blive kontaktet?

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.