Hvad er en betalingsterminal?

Hvad er en betalingsterminal?

En terminal i detailhandlen er en enhed, der bruges til at behandle betalinger fra kunder. Terminalen er typisk en lille enhed, der er placeret på disken, og som er i stand til at acceptere forskellige typer af betalingskort og mobile betalingsapps som Apple Pay, Google Pay og MobilePay. Når kunden er klar til at betale, indsætter eller swiper de deres kort eller scanner deres mobiltelefon på terminalen, og transaktionen bliver behandlet og verificeret af kreditkortudbyderen. Betalingsterminalen er forbundet til en betalingstjenesteudbyder, som behandler betalinger og overfører pengene til sælgerens konto. 

Der betales med betalingskort på en betalingsterminal

En betalingsterminal er normalt integreret med kassesystemet, så betalingen kan behandles og bogføres korrekt. Betalingsterminalen kan også understøtte kontaktløs betaling, hvor kunden blot holder deres kort eller mobiltelefon tæt på terminalen for at gennemføre betalingen. Disse terminaler er vigtige i detailbranchen, da de muliggør hurtig og pålidelig betalingsbehandling.   

Skrevet af Microcom A/S

Siden 1983 har vi leveret forretningsløsninger til detailhandel og e-handel. Vi er specialister i at levere kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som er skræddersyet til vore kunders behov.

Hvordan finder du nye kunder?

I denne e-bog gennemgår vi, hvordan du kan finde flere kunder til din butik. Vi har samlet 5 konkrete måder, hvor du kan få flere kunder til din butik. I bogen kan du blandt andet læse om:

E-bog, 5 måder at få flere kunder til din butik

Ønsker du at blive kontaktet?

Professionelt point of sales system

Få det bedste ud af din forretning med vores kassesystem.

Integrationer til dit kassesystem

Integrationer til webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.