Hvad er et gavekort

Hvad er et gavekort

Et gavekort er en forudbetalt betalingsmetode, der kan bruges til at købe varer eller tjenester fra en butik. Gavekort kan købes i forskellige beløb og kan bruges i en periode, der er fastsat af butikken. De kan også være genopladelige eller engangsbrug. Gavekort er en populær gave, da de giver modtageren frihed til at vælge de varer eller tjenester, de ønsker. Typisk kan gavekort anvendes i flere butikker, hvis de anvender samme kassesystem i alle butikker. Det er ikke en selvfølge at de også kan anvendes online i webshop, da det er to forskellige systemer, og det bør du være opmærksom på. Gavekort kan enten være i form af et kort, som vi kender det fra vores betalingskort eller være en kvittering, hvor der er et unikt nummer eller stregkode som slagsekspedienten kan slå op i systemet.

Skrevet af Microcom A/S

Siden 1983 har vi leveret forretningsløsninger til detailhandel og e-handel. Vi er specialister i at levere kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som er skræddersyet til vore kunders behov.

Hvordan finder du nye kunder?

I denne e-bog gennemgår vi, hvordan du kan finde flere kunder til din butik. Vi har samlet 5 konkrete måder, hvor du kan få flere kunder til din butik. I bogen kan du blandt andet læse om:

E-bog, 5 måder at få flere kunder til din butik

Ønsker du at blive kontaktet?

Professionelt point of sales system

Få det bedste ud af din forretning med vores kassesystem.

Integrationer til dit kassesystem

Integrationer til webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.