Et funktionel kasseapparat er vejen til god og hurtig service

EasyPOS kasseapparat er det komplette POS systemEt kasseapparat kan have stor indflydelse på kundernes oplevelse i din butik samtidig med at en funktionel kasseterminal kan lette det administrative arbejde. Dermed kan I som butik holde fokus på kunden.

Hos Microcom lægger vi stor vægt på at levere en moderne kasseterminal, der gør betalingsprocessen i detailbutikkerne hurtig, sikker og nem.

Vi tilbyder et kasseapparat, der kan integreres som en del af vores POS system kaldet EasyPOS. EasyPOS er udviklet med øje for ekspedienterne i forhold til brugervenlighed, der giver dem mulighed for at give kunderne en god oplevelse.

Som medarbejder i detailbutikker skal man have fokus på at styre indkøb, lager, debet kunder, svind, udvalg, samt holde øje med konkurrenterne og konstant forsøge at generere større indtægter gennem et forøget salg. Alt dette går hånd i hånd med mere administrativt arbejde.

En funktionel betalingsterminal kan spille en afgørende rolle i forhold til at man som ekspedient får mulighed for at yde ekstra god service. En dankortterminal, kan løse og forebygge flere forskellige problematikker, man kan støde på som ekspedient.

Kasseapparat, der passer til jeres behov

EasyPOS er et komplet online POS system, der består af tre løsninger i én.

EasyPOS Salg giver jer salgsfunktioner til jeres kasseapparat, EasyPOS Administration giver back-office og Business Intelligence og EasyPOS Finans giver finansintegration og dagsopgørelser.

Vores betalingssystem, er let at integrere når I overvejer et nyt kasseapparat. EasyPOS, er et særdeles velegnet POS system med specielt fokus på non-food butikker. Systemet EasyPOS er den røde tråd når det gælder salg og lagerstyring.

EasyPOS fordele:

  • Kontrol af omkostninger – mindre svind

  • Forbedring af forretningsprocesser, gennem ekspedientstatistikker mm.

  • Optimeret vareflow

  • Lynhurtige statistikker til understøttelse af beslutninger, også grafisk

  • Lagersporing ned til tre dimensioner

  • Forbedret kundeservice

Hvis I vil vide mere om vores kasseapparater, så kontakt os i dag på telefon: 66 15 46 00. Vi står klar til at vejlede jer til at vælge den bedst mulige løsning, når det gælder kassesystemer.

Ring Mig Op

Ring mig op
Sender