Moderne kasseapparat

Et moderne kasseapparat danner fundamentet til en succesfuld detailforretning med utallige muligheder både online og i butikker. Designet til enkelt butik og større avancerede kæder.

Et funktionel kasseapparat er ven til god og hurtig service

EasyPOS kasseapparat er det komplette POS System. Et kasseapparat kan gave stor indflydelse på kundernes oplevelse i din butik samtidig med at en funktionel kasseterminal kan lette det administrative arbejde. Dermed kan I som butik holde fokus på kunden.

Hos Microcom lægger vi stor vægt på at levere en moderne kasseterminal, der gør betalingsprocessen i detailbutikkerne hurtig, sikker og nem.

Vi tilbyder et kasseapparat, der kan integreres som en del af vores POS system kaldet EasyPOS. EasyPOS er udviklet med øje for ekspedienterne i forhold til brugervenlighed, der giver dem mulighed for at give kunderne en god oplevelse.

Som medarbejder i detailbutikker skal man have fokus på at styre indkøb, lager, debet kunder, svind, udvalg samt holde øje med konkurrenterne og kontant forsøge at generere større indtægter gennem et forøget salg. Alt dette går hånd i hånd med mere administrativt arbejde.

En funktionel betalingsterminal kan spille en afgørende rolle i forhold til at man som ekspedient får mulighed for at yde ekstra god service. En dankortterminal, kan løse og forebygge flere forskellige problematikker, man kan støde på som ekspedient. 

Book en demo eller ræk ud efter en af vores eksperter for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
Kvinde står bag kasseapparat i detailbutik

Kasseapparat, der passer til jeres behov

EasyPOS er et komplet online kassesystem, der består af tre løsninger i én.

EasyPOS salg giver jer salgsfunktioner til jeres kasseapparat, EasyPOS administration giver back-office og Business Intelligence og EasyPOS finans giver finansintegration og dagsopgørelser.

Vores betalingssystem, er let at integrere når I overvejer et nyt kasseapparat. EasyPOS, er et særdeles velegnet POS system med specielt fokus på non-food butikker. Systemet EasyPOS er den røde tråd når det gælder salg og lagerstyring.

EasyPOS fordele:

  • Kontrol og omkostninger – og mindre svind
  • Forbedring af forretningsprocesser, gennem ekspedient statistikker mm. 
  • Optimeret vareflow
  • Lynhurtige statistikker til at understøtte beslutninger – også grafisk
  • Lagersporing ned til tre dimensioner
  • Forbedret kundeservice

Hvis I vil vide mere om vores kasseapparat, så kontakt os i dag på telefon. Vi står klar til at vejlede jer i at vælge den bedste mulige løsning, når det gælder kassesystemer. 

Kasseapparater med fokus på Skats nye retningslinjer

Skat har udstedt en række krav, som fra den 1. januar 2024 skal overholdes.

Vi tilbyder en løsning, der er opbygget i henhold til Skats retningslinjer, men derudover har vores kasseapparater en række smarte funktioner, herunder muligheden for at modtage og acceptere betaling fra mobile enheder samt kontaktløse betalinger.

Vil du vide mere om Skats nye retningslinjer? Klik nedenfor. 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.