Hvad er Chip-kort

Hvad er Chip-kort

Et chip-kort er en type betalingskort, der bruger en indbygget mikrochip til at lagre kunde- og betalingsoplysninger. I detailbranchen kan chip-kort bruges til at betale for varer og tjenester ved at indsætte kortet i betalingsterminalen og indtaste en personlig kode.

Betalingsterminalen vil så kommunikere med kortholderens bank og betalingsgateway for at verificere betalingen og overføre beløbet til forhandlerens konto. Chip-kort er en sikker og pålidelig måde at behandle betalinger på, og kræver normalt integration med forhandlerens kassesystem for at automatisere transaktionsprocessen og sikre nøjagtig bogføring og regnskab. 

Skrevet af Microcom A/S

Siden 1983 har vi leveret forretningsløsninger til detailhandel og e-handel. Vi er specialister i at levere kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som er skræddersyet til vore kunders behov.

Hvordan finder du nye kunder?

I denne e-bog gennemgår vi, hvordan du kan finde flere kunder til din butik. Vi har samlet 5 konkrete måder, hvor du kan få flere kunder til din butik. I bogen kan du blandt andet læse om:

E-bog, 5 måder at få flere kunder til din butik

Ønsker du at blive kontaktet?

Professionelt point of sales system

Få det bedste ud af din forretning med vores kassesystem.

Integrationer til dit kassesystem

Integrationer til webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.