Ny MobilePay platform tidligst d. 12 marts 2024

Ny MobilePay platform tidligst d. 12 marts 2024

MobilePay har udsendt en besked om, at de lancerer en ny platform tidligst d. 12. marts 2024.

MobilePay har valgt at slå sig sammen med norske Vipps. De har sammen arbejdet på en samlet nordisk platform. MobilePay har udsendt en besked om, at de lancerer den nye platform tidligst d. 12. marts 2024.
Læs hele beskeden fra MobilePay her.

I har ingen grund til bekymring – Vi kan glædeligt meddele, at vi allerede har en opdatering af jeres system klar, så I også kan modtage betalinger, når de lancerer deres nye platform.

Nedenfor kan du læse hvordan I bliver klar til at MobilePay lancere deres nye platform. Husk at I kun skal læse vejledningen for enten EasyPOS eller ScanPOS alt afhængigt af, hvilket system I har.

Mobilepay slår sig sammen med Vipps


Ny EasyPOS opdatering – Bliv klar til det nye MobilePay

Vi har lavet en opdatering til EasyPOS, så alle EasyPOS brugere med integreret MobilePay i kassen stadig kan modtage betaling med MobilePay, når de lancerer deres nye platform tidligst d. 12. marts 2024. 

EasyPOS vil automatisk opdatere, men der vil være nogle oplysninger, som du skal give EasyPOS, når MobilePay lancerer deres nye platform. Du kan læse, hvad du skal gøre for at være klar i vejledningen, som du kan finde nedenfor.

Hent vejledningen ved at trykke her


Ny ScanPOS opdatering – Bliv klar til det nye mobilepay

Hvordan bliver I opdateret? – Først om fremmest skal man have version 3.14 installeret for at kunne indlægge denne opdatering. Se vejledning.

Hvis du er lejekunde, gør vi opmærksom på, at installation er en del af jeres abonnement. I skal blot kontakte supporten for aftale en tid til installation af den nye version.

Såfremt man selv ønsker at lave denne opdatering, kontakt os venligst mht. at få tilsendt selve opdateringen. Læs vedhæftede vejledning.

Hent vejledningen ved at trykke her

MobilePay integreret i Verifone betalingsterminal ophører

Verifone har meldt ud, at de ikke længere vil tilbyde betaling med MobilePay direkte i deres terminaler, når MobilePay lancerer deres nye platform.

MobilePay betaling direkte i terminalen betød at QR-koden, som kunden skulle scanne fremgik direkte på skærmen i betalingsterminalen.

Vi ser frem til at sikre en problemfri overgang til den nye MobilePay-platform sammen med dig. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os: +45 66 15 46 00
E-mail os: mail@microcom.dk

Skrevet af Microcom A/S

Siden 1983 har vi leveret forretningsløsninger til detailhandel og e-handel. Vi er specialister i at levere kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som er skræddersyet til vore kunders behov.

Hvordan finder du nye kunder?

I denne e-bog gennemgår vi, hvordan du kan finde flere kunder til din butik. Vi har samlet 5 konkrete måder, hvor du kan få flere kunder til din butik. I bogen kan du blandt andet læse om:

E-bog, 5 måder at få flere kunder til din butik

Ønsker du at blive kontaktet?

Professionelt point of sales system

Få det bedste ud af din forretning med vores kassesystem.

Integrationer til dit kassesystem

Integrationer til webshop løsninger, økonomi- og regnskabssystemer og mange andre.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig.

Kontakt os

Hvordan får jeg flere kunder i min butik?

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi e-bogen indenfor få minutter.

*Ved udfyldning af formularen giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt sende markedsføring og tips og tricks inden for detailhandel.